Decoratiuni capela mortuara comuna Tarnova, jud Arad

Bunul Dumnezeu ne-a invrednicit sa ne aducem putinul aport la infrumusetarea acestei capele.

Regasim peste 100 mp de reproduceri din Iconografia bizantina pentru decoratiuni de vitralii, usi, pereti si prapori  reprezentand pe Domnul Iisus Hristos, Maica Domnului, apostoli, evanghelisti, sfinti, praznice imparatesti si evenimente biblice.  Structura si amplasarea icoanelor a fost planificata de Parintele Teodor Paiusan de la Parohia Ortodoxa Tarnova iar pregatirea grafica, imprimarea si montajul a fost realizat de echipa Pro Tempus - www.print-icoane.ro.

Capela este in forma de cruce si a fost construita in termen de 1 an si 2 luni cu un cost total de 120.000 euro. Sfintirea a avut loc in 28 mai 2017 in prezenta IPS Timotei si a unui sobor de 21 de preoti. Pr. Teodor "a coborat raiul pe pamant" astfel ca toti cei care trec pragul capelei sa primeasca prinos de bucurie duhovniceasca iar sufletele celor adormiti sa odihneasca impreuna cu sfintii inca de pe pamant.  Numele donatorilor a fost imprimat pe fiecare icoana " in oglinda",  asa cum regasim la cel mai mare pictor rus de icoane și fresce din Evul Mediu, Andrei Rubliov.

Pentru orice fel de informatii sau consultanta gratuita despre constructia capelei, contactati pe Pr Teodor Paiusan - tel . 0727-395.277