Lucrari realizate

Vesmant iconografic catapeteasma - integral sau partial

Cele 5 registre ale iconostasului cuprind intreaga Evanghelie pictata si alcatuiesc hotarul care desparte Naosul de Sfantul Altar dar si uneste omul cu dumnezeirea.

Icoane vitralii bisericesti – Ample lucrari in Romania si diaspora romana

Lumina soarelui terestru se sfinteste iluminand chipurile din icoanele Mantuitorului, a Maicii Domnului sau a sfintilor care acopera geamurile bisericilor, paracliselor, a capelelor ...

Icoane tip panou pentru interiorul si exteriorul bisericilor, altarelor, capelelor, troitelor

Peretii interiori si exteriori ai lacasurilor de cult pot fi invesmantati partial sau integral cu compozitii iconografice complexe.

Icoane tip banner flexibil de orice dimensiuni sau forme

Icoane incadrate in rame de lemn sau lipite direct pe perete pot acoperi integral sau partial suprafete interioare sau exterioare

Icoane imprimate direct pe lemn, PAL, MDF, PVC prin tehnologia UV

Putem imprima icoane bizantine prin tehnologia UV pe diferite suporturi: blat de lemn, pal 18 mm, MDF natur sau cu cant, PVC, sticla, ceramica, metal, panza canvas pentru tabouri. Dimensiuni de max 60x90 cm.

Resfintirea Capelei Colegiului National Militar "Mihai Viteazul" Alba Iulia

"Pentru binecredinciosul popor român de pretutindeni, pentru cârmuitorii ţării noastre, pentru mai marii oraşelor şi ai satelor şi pentru iubitoarea de Hristos armata, Domnului să ne rugăm." Multumim bunului Dumnezeu pentru partasia la aceasta lucrare de restaurare iconografica la Capela " Sf. Arh. Mihail si Gavriil" Alba-Iulia.

Catapeteasma din caramida la Biserica Ortodoxa din Gherman, jud Timis

Locasul icoanelor catapetesmei bisericii a fost atent cladit din caramida decorativa urmand un proiect cu o structura deosebita cu creneluri si ondulatii care aduc aminte de arhitectura vechilor biserici voievodale. Cele 2 registre, al icoanelor imparatesti si al apostolilor sunt pregatite ca panouri rigide din pvc 3 mm decupate/profilate in forma spatiilor alocate dupa sablon.

Arta iconografica la Capela morturara din Laslea, jud Sibiu

O galerie de arta sacra invesmanteaza capela din Laslea, si acolo, suntem increzatori ca va creste nadejdea in frumusetea vietii vesnice a celor ramasi si indurerati. Iar slujba inmormantarii va mangaia sufletele lor...

Icoane Catapeteasma la Biserica Targu Mures Orizont jud. MS

Structura iconostasului temporara de cca 6 x 4 m este confectionata din pal 18 mm cu bolta semicerc care a fost imbracat in tapet imitatie piatra. Icoanele celor 3 registre sunt pregatite sub forma de panouri rigide ..

Altar de vara la biserica Tarnova, jud Arad

Iconografia bizantina umple de bucurie si lumina ochii si sufletul credinciosilor rugatori. In continuitate cu natura inconjuratoare, altarul de vara din curtea bisericii din comuna Tarnova aduce in comuniune Pamantul si Cerul, ingeri si oameni inaltand rugaciunea crestinilor.

Vesmant iconografic integral la capela scolara Prisaca Dornei, jud Suceava

Scoala gimnaziala din Prisaca Dornei a prevazut 2 incaperi pentru capela scolara: pronaos si naos. Pentru naos am pregatit o compozitie de icoane ale multor Sfinti Romani...

Colaj icoane la Paraclisul diasporei din Londra, Regatul Unit

Biserica imbracata in haina noua este mai mult decat ce se vede. Ce minunat este ca Sf. Mart. Nasaudeni si alti sfinti romani sa bucure privirea confratilor romani din inima Londrei, astfel fiind in comuniune peste timp si spatiu.

Iconografie pentru altarul de vara din Blajenii de Jos, jud Bistrita-Nasaud

Icoanele Sfintilor Martiri Nasaudeni sunt imprimate pe material tip banner si apoi lipite cu adeziv de tapet in interiorul altarului de vara pentagonal.

Icoane pentru ocnitele din exteriorul bisericii din Voinesti, jud Vaslui

Materialele pentru exterior asigura o viata indelungata icoanelor care inconjoara zidul bisericii din Barlad ca un brau protector al sfintilor.

Vesmant pentru iconostasul bisericii din Braesti, jud Bacau

Peretele catapetesmei este acoperit integral cu toate cele 4 registre de icoane conform erminiei bizantine. Decorul de sculptura din lemn si icoanele sunt imprimate si pregatite sub forma de 6 panouri rigide ...

Lucrare iconografica pentru Biserica Ortodoxa din Sydney, Australia

Am imprimat mai multe icoane de mari dimensiuni pentru catapeteasma, tavan si peretii bisericii din Sydney folosind material banner care a fost apoi lipit acolo local pe suport pvc 3 mm.

Icoane litografii A3 pentru tetrapod la Biserica Ortodoxa Zaragoza, Spania

Icoanele duminicilor din perioada Triodului si Penticostarului imprimate pe autocolant pvc laminat (folie transparenta aplicata peste icoana pentru a putea fi curatata / protejata la sarutare) si aplicate pe pal 18 mm cu cant ABS.

Icoane hram si ocnite pentru exteriorul bisericii din Veleni, jud Dolj

Biserica cu hramul Sf. Ioan Botezatorul din satul Veleni este de acum invesmantata cu un brau de icoane si pe exterior.

Lucrare iconografica pentru biserica din Medgidia, jud. Constanta

Ampla lucrare iconografica pentru noua biserica. Peste 100 mp de icoane bizantine cu sfinti si praznice imbraca iconostasul, peretii din naos si pronaos si tavanul. Panouri icoane pvc 3-5 mm - 80 buc

Iconografie pentru Biserica Ortodoxa din Gornesti, jud Mures

Icoane cu praznicele imparatesti sub forma de panouri rigide pentru peretii bisericii nepictate.

In mijlocul Sfintilor Romani - vitralii minunate la Biserica Ortodoxa Tarnova, jud Arad

Din luna octombrie 2019, Pr. Teodor Paiusan slujeste Sfanta Liturghie si restul slujbelor sub privirea milostiva a tuturor Sfintilor Romani. Chipul tuturor Sfintilor Romani canonizati pana acum razbatut de razele soarelui lumineaza sufletul credinciosilor din Tarnova.

Iconografie murala pentru Biserica Ortodoxa din Haugesund, Norvegia

Pentru noua biserica din Haugesund am imprimat 27 icoane cu Sfinti Romani sau din biserica universala pentru altar si pentru pereti. Pregatirea iconografica este realizata in concordanta cu icoanele imparatesti pictate ale catapetesmei.

Arta sacra roll-up mobil pentru Biserica Ortodoxa Halle (Saale), Germania

Pentru diaspora din Halle, pentru biserica inchiriata local am pregatit 13 buc sisteme mobile de afisare a icoanelor pentru pereti, tip roll-up de 120 x 200 cm. Acestea se pot muta in orice loc foarte usor si se pot strange / desface saptamanal.

Icoane pentru prapori, epitafe sau dvere

Am pregatit icoane imprimate pe material banner sau panza canvas Acestea sunt finisate pentru a confectiona prapori, epitafe sau dvere

Vitralii si icoane perete la Paraclisul "de acasa"

Dna Doina si-a amenajat in propria locuinta un mic "paraclis" unde se aduna mai multi credinciosi si un preot slujeste. A ales sa acopere geamurile cu folie vitralii cu icoane vechi si peretii cu icoane sub forma de panou rigid (autocolant pvc mat aplicat pe suport pvc 3 mm).

Troita din sat Socoalele, jud. Calarasi

Icoane pentru interiorul troitei construita in memoria fratelui adormit intr-u Domnul.

Arta sacra la Paraclisul diasporei din Londra, Regatul Unit

Arta sacra care imbraca catapeteasma si peretii Paraclisului diasporei din Londra, Regatul Unit. Peste 50 mp icoane imprimate pe material flexibil banner cu rame Al click sus-jos imbraca catapeteasma Paraclisului Bisericii din Londra, Wembley.

Icoane litografiate aplicate pe pal de mari dimensiuni

La comanda putem imprima icoane cu sfinti sau praznice la dimensiuni mai mari decat A3 cu aplicare pe suport PAL 18 mm finisat pe cant.

Vitralii cu icoane la biserica din Ludus

O minunata colectie iconografica de praznice, sfinti, martiri si cuviosi care imbraca altarul si geamurile Bisericii Ortodoxe din Ludus.

Vitralii cu icoane ale Maicii Domnului la Biserica Popesti, jud Hunedoara

Adaptate geamurilor inguste ale bisericii cu latimi de 30-40 cm, am pregatit cateva medalioane ale unor icoane cunoscute cu Maica Domnului

Arta sacra murala in diaspora romana din Frankfurt, Germania

Credinta ortodoxa se simte profund si se manifesta cu greu departe de ACASA. Bisericile adesea functioneaza in spatii inchiriate si care mai trebuie eliberate dupa fiecare slujba. Asa ca trebuie improvizate sisteme iconografice mobile care sa se stranga usor si repede

Iconostas mobil tip roll-up pentru biserica din Bremen, Germania

Registrul icoanelor imparatesti si icoanele de hram sunt afisate prin sistemul mobil tip roll-up retractabil de dimensiune 85 x 200 cm x 8 buc. Acest sistem permite strangerea si mutarea lor de fiecare data cand se savarseste Sfanta Liturghie sau alte slujbe la bisericile care functioneaza in cladiri inchiriate in diaspora romana.

Ampla lucrare de arta sacra pentru Biserica din diaspora romana din Elvetia

O minunata colectie iconografica de praznice, sfinti, martiri si cuviosi care imbraca cupola, altarul, proscomidiarul, iconostasul, peretii si geamurile Bisericii Ortodoxe. Icoane de mari dimensiuni pregatite sub forma de panouri rigide (autocolant pvc mat aplicat pe suport pvc 3 mm )

Iconografie murala la Bisericuta din lemn de la Buhani, jud Arad

Icoane diptice si triptice sub forma de panouri rigide montate pe peretii acoperiti cu lambriuri ai bisericutei

Iconostas catapeteasma Biserica Baia de Fier, jud Gorj

42 panouri rigide (autocolant pvc mat aplicat pe suport rigid pvc 3 mm) decupate dupa profilul specific registrului icoanelor imparatesti si pentru cele 3 registre superioare al praznicelor, apostolilor si proorocilor, inclusiv crucea si cele 2 medalioane.

Arta sacra la Manastirea Mihai Voda, Turda

Langa Turda, pe platoul unde în anul 1601 a fost asasinat voievodul Mihai Viteazul, în vecinătatea monumentului funerar, IPS Mitropolit Bartolomeu Anania, a luat decizia in 2002 de a ridica o mănăstire cu hramul „Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil”, în memoria celui ce a realizat prima unire politică a principatelor româneşti Ţara Românească, Transilvania şi Moldova.

Icoane catapeteasma Biserica din Adrian, jud Mures

Am pregatit registrul icoanelor imparatesti prin imprimare pe material banner flexibil.

Arta sacra murala la Asezamantul monahal Bozovici, jud Caras-Severin

Icoane bizantine pentru perete sub forma de panou rigid ( suport spuma pvc 3 mm) pentru Asezamantul monahal social "Tara Almajului" din Bozovici

Icoane roll-up pentru catapeteasma la Parohia Romana Papenburg, Germania

Iconostas mobil alcatuit din cele 4 icoane dintre usile imparatesti si diaconesti pentru Biserica Ortodoxa din Papenburg-Sogel din Germania.

Vitralii la Biserica Cornesti, jud Dambovita

Imprimare si aplicare peste 15 mp folie transparenta pentru vitralii la Parohia Cornesti.

Galerie de arta sacra la Biserica Casva, jud Mures

Galerie de arta sacra pentru pereti, geamuri si iconostas la Biserica Casva, jud Mures

Troita la Dunareni jud Constanta

Iconografie bizantina pe peretii interiori si exteriori a 2 troite din Dunareni

Alte lucrari de vitralii realizate

Vitralii la Biserica Pausesti, jud Valcea

14 geamuri cu arcada adica 11 mp icoane pentru suprafete vitrate

Capela funerara Filipesti de Tirg

Arta sacra la Capela funerara Filipesti de Tirg, jud Prahova

Capela unitate militara Faragas, jud Brasov

Arta sacra murala pentru capela unitate militara Faragas, jud Brasov

Vitralii si panouri la Biserica greco-catolica Sinandrei, jud Timis

Icoane vitrate pe folie pvc transparenta pentru geamuri cu 2 si 4 canaturi.

Vitralii geamuri exterioare Parohia Tokyo, Japonia

Decor exterior pentru geamuri la Biserica ortodoxa romana din capitala Japoniei. Cu mare bucurie salutam romanii din indepartata Asie..."caci cu noi este Dumnezeu"...pretutindeni.

Arta sacra murala la Biserica Teleac, jud Mures

Iconografie bizantina pentru decorarea peretilor bisericii din Teleac.

Vitralii la Biserica Ortodoxa Isalnita, jud Dolj

Arta sacra pentru decor vitralii la Isalnita.

Parohia Ortodoxa Romana Zaragoza, Spania

Imprimare iconografica pe material flexibil banner poliplan pentru cupola bisericii ortodoxe din Zaragoza

Iconostas biserica Ineu, jud Arad

Lucrare iconografica bizantina pentru completarea cu un registru a iconostasului Bisericii greco-catolice din Ineu.

Vitralii la Biserica Ortodoxa Loamnes, jud Sibiu

Arta iconografica pentru decor geamuri la Loamnes, jud Sibiu. Peste 20 mp icoane bizantine impodobesc interiorul bisericii inca nepictata infatisand privirii un strop din revelatia divina a Imparatiei lui Dumnezeu.

Vitralii la Capela Bujoreni, jud Valcea

Vitralii si decoruri bizantine la capela mortuara din Bujoreni. Peste 20 mp folie transparenta PVC imprimata cu reprezentari iconografice alese de Parintele Marcel Tanasie.

Vitralii la Parohia Bogata, jud Mures

Pregatire grafica si imprimare folie vitralii pentru Biserica Bogata. Peste 15 mp reprezentari iconografice bizantine cu sfinti si praznice imparatesti.

Iconostas capela Spital de pneumoftiziologie Suseni, jud Gorj

Conceptie iconografica personalizata si imprimare pe folie autocolanta din PVC pentru intregul iconostas care sa imbrace structura de gips carton construita in capela spitalului. Folia PVC a fost aplicata/lipita pe un suport rigid din PVC de 2 mm obtinand panouri rigide care s-au montat ...

Vitralii la Biserica Cocu Deal, jud Arges

Pregatire grafica icoane praznice si print folie autocolant PVC transparent polimeric pentru vitralii. 14 geamuri = cca. 20 mp. Parintele a fost prea generos cu aprecierile insa ne bucuram de "lumina duhovniceasca" ce razbate in biserica prin aceste reprezentari ale praznicelor imparatesti.

Biserica ortodoxa Campia Turzii 1

Aplicare folie imitatie sablare - mata - pentru geamuri termopan cu arcada ale Bisericii, pentru protectia picturi interioara de actiunea razelor solare.

Decorare capela mortuara Tarnova, Jud Arad

Iconografie bizantina pentru decoratiuni vitralii, usi si pereti. Peste 100 mp icoane aplicate in interiorul si exteriorul capelei sfintita in luna mai 2017. Structura si amplasarea icoanelor a fost planificata de Parintele TEODOR Paiusan de la Parohia Ortodoxa Tarnova iar pregatirea grafica, imprimarea si montajul a fost realizat de echipa Pro Tempus - www.print-icoane.ro.

Parohia Ortodoxa Romana din Haugesund, Norvegia

Amenajarea temporara a unei biserici inchiriate - 20 mp icoane sub forma de roll-up retractabil pentru iconostas si icoane cu rama pentru pereti si tetrapoduri

Parohia Greco-Catolica Bucerdea Granoasa, jud Alba

Pregatirea grafica si imprimarea icoanelor pe folie autocolanta PVC iconostas comuna Bucerdea Granoasa, jud Alba