Icoane tapet

Imprimarea icoanelor pe tapet se realizeaza in scopul aplicarii/lipirii pe suprafete de perete sau tavan finisat si bine uscat sau a pieselor de mobilier. Materialul de tapet poate fi din hartie sau poliester cu diferite grosimi (de la 135 la 400 g/mp), avand suprafata texturata in diferite forme ( dungi, floral, neregulat...)

Materialul poate avea adeziv permanent sau remuvabil ori este fara adeziv caz in care se aplica folosind un adeziv standard din comert. Durabilitatea tapetului ca si imprimare si adeziv este pana la 10-15 ani pentru incaperi cu conditii termice constante.

Se poate imbraca tot peretele cu benzi verticale de latime aproximativ 1 m obtinand o imagine unitara si compacta de arta scacra. Furnizam machete grafice pentru orice lucrare ce contine un ansamblu compact de icoane, indiferent de gradul de complexitate (persoane sau scene biblice)

Aplicatii - decorarea partiala sau integrala a peretilor, a tavanului sau a pieselor de mobilier cu imagini sacre sau diferite reprezentari religioase. Pentru constructiile noi este nevoie de min 4 luni pentru uscqarea tencielii si apoi se poate aplica tapetul.