Icoane vitralii

Icoana vitraliu biserica aplicata pe sticla

"Icoana bizantina este fereastra spre cer" si tot asa si ferestrele Sfintelor Biserici si lacasuri de cult pot fi invesmantate in icoane vitralii, sfintind astfel lumina care le patrunde. Imprimam Icoane pe folie autocolant PVC transparent mat tip vitralii bisericesti care permit trecerea luminii prin chipurile sfintilor. Autocolantul vitraliu cu icoane se aplica pe interiorul geamurilor, in interiorul bisercii. Aceasta folie autoadeziva se aplica pe interior cu vizibilitate maxima tot din interior. Aplicarea o poate face echipa noastra sau va trimitem instructiuni de aplicare. Din exterior, privind de aproape, se vad icoanele cu o acuratete putin mai mica iar textele se vad in oglinda. Dimensiunile canatelor/ochiurilor de geam (lungimea si inaltimea) se iau masurand exact sticla, din cheder (chenar cauciuc) in cheder fara a adauga sau scadea niciun milimetru. Pretul pentru vitralii bisericesti se calculeaza in functie de dimensiunea sticlei geamurilor si de intensitatea imprimarii.

Folia autocolant vitralii cu icoane aplicata permite trecerea luminii in proportie de 50-70%. Pregatim machetele grafice pentru intreaga lucrare iconografica: Domnul Iisus Hristos, Maica Domnului, Sfinti sau praznice. Pentru spatiile mici, gen arcada, se pot folosi diferite simboluri bizantine: serafimi, heruvimi, ingeri, crucea patriarhala sau alte tipuri de cruce, monograma hristica, vultur bicefal...

Aplicatii icoane ortodoxe - vitralii bisericesti autocolante pentru orice fel de suprafete vitrate, geamuri, usi, luminatoare...

Icoana folie vitralii bisericesti pentru geam

Avem posibilitatea sa imprimam autocolantul vitralii cu icoane cu un singur strat de cerneala (icoanele se vor lumina dupa aplicarea pe geam si se vor vedea mai slab/estompat ) sau cu dublu strat de cerneala (icoanele bisericesti autocolante se vor vedea mai intens).

CURATARE - Folia, pe interior se curata cu lavete moi uscate sau lavete umede / cu apa, fara sa folositi solutii de curatat pe baza de solventi. Pentru a proteja imprimarea se poate realiza o laminare a icoanelor cu folie pvc transparenta (creste durabilitatea si rezistenta la factori atmosferici) si atunci se poate curata cu orice solutii.