Icoane autocolante

Icoaae folie autocolant aplicata pe placa PVC

Imprimam icoane bizantine pe folie autocolant mat sau lucios pentru interior-exterior - folie PVC 100 microni alba sau transparenta, cu adeziv permanent, in orice tiraj sau dimensiune. Icoana autoadeziva se poate aplica pe orice tip de suport neted: lemn, pal, MDF, sticla, metal, plastic PVC...sau alte suprafete neporoasa si fara rugozitati. Pentru exterior, icoanele trebuie laminate cu folie transparenta pentru protectie UV impotriva decolorarii.

Asiguram pregatirea compozitiei iconografice pentru intreaga lucrare de icoane dorite (reprezentari canonice dupa erminie): Domnul Iisus Hristos, Maica Domnului, Sfinti, praznice imparatesti sau alte scene biblice.

Aplicatii - decorarea geamurilor, a usilor, a celor 4 registre de pe iconostas (icoane imparatesti, icoane praznice, icoane sfinti apostoli, icoane sfinti prooroci) sau orice spatiu din interiorul sau exteriorul bisericilor (icoana hram sau icoane pentru ocnite), caselor praznicale, paraclise / altare de vara, capelelor sau a altor locatii unde se desfasoarea evenimente cu tematica religioasa ( conferinte, congrese, expozitii...).